Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 24-May-2010 09:09 Email | Share | Bookmark
SULAMAN BENANG DI T-SHIRT

 
 
Ada 3 helai T-Shirt Muslimah yang hendak disulam benang di bahagian pergelangan siku. Yang 1st baju tuh memang dah lama siap dan dah hantar pada owner a month ago. Last minute owner hantar lagi 2 helai T-Shirt. Petang dapat baju tu, esok pagi2 dia nak baju tuh ready. Ingatkan setakat sulaman yang simple tuh bolehlah siap awal, tapi jenuh jugak nak siapkan... pukul 3.30 pagi baru siap.




Quote:

1. Umie/Mazura=> yea kak umie, memang manis dan cantik.... jom kak belajar benang pulak.

2. Lieyza Glitters=> Thanks sweetie...

3. Kak Izan72=> Putarrrr buk... jangan tak putarrrr... mata pun putarrr2 nak nyiapkannya, 3.30 pagi habis jahit... esok nak kerja..

4. Jie=> Bukan fulltime, part timer jek, tapi sebab dah special request, kenalah korban waktu tidur, tapi tak boleh buat selalu, pengsan akak dikkk..

5. KakMa=> Thanks for being my loyal follower.. Tak marah, malah rasa honoured pulak sebab KakMa sudi masukkan dalam blog list KakMa. Insyaallah, kalau memang ada banyak masa, memang selalu nak update gambar2 baju n tudung yang sudah dijahit. Stay tune k...

6. Kak Sarimah=> Kak Sarimah ni selalu bagi komen2 dia buat saya tersengih sensorang depan PC. Yea Kak, kalau nak buat bunga2 nih saya suka buat pakai 4 lembar benang sebab cepat siap dan nampak kembang semangkuk. Kalau buat 2 lembar, bunganya memang akan nampak tak cukup zat, oleh itu, silalah guna 4 lembar benang. Cepat dan cantik. Cewah!!!!!





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net