Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 10-Jun-2010 11:32 Email | Share | Bookmark
KAK ODIE

 
 
Asalnya baju ini mempunyai sulaman kerawang. Memandangkan Kak Odie kata warna benang sulamannya tak menyerlah, jadi dia memberi saya mandat untuk menaikkan lagi seri sulaman kerawang yang sedia ada. Jadi inilah hasilnya. Alhamdulillah, penat terbalas apabila Kak Odie benar2 gumbira dengan hasil kerjatangan saya.





Quote:

1. Kak Dzila=> Pewittt... tq2, cuba2 buat design lain pulak kak, mana tau boleh makin kembang idea lagi dan lagi..

2. Dana=> Sebenarnya permintaan dari kak Odie, dia kata dia nak contra colour e.g pink colour. Yes, 'taruhan'nya menjadi, memang betul kata Dana, sweet colournya.

3. Watie=> Thanks Wati, apa2pun, baju orang dik... bestnya kalau dapat kat baju sendiri kan...? Kalau dapat buat baju sendiri, baru kak Nora meletups.

4. Rozza=> tq2 for your compliment.

5. Azira=> tq Azira

6. Kak Sarimah=> tq kak...

7. Wan=> Tq Wan, yes agree dengan Wan, simple but elegant.
InsyaAllah, mudah2an sampailah jugak kak Nora ke Negeri Kelantan nanti. Kena belajar sikit2 cakap orang Kelantan, tapi takper, kawan2 office ramai orang kelantan n utara, dah biasa dengar dengar cakap kelantan.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net